WELKOM BIJ OCTANE - CARS & CLASSICS

The Octane Experience | Auto's te koop België

Welkom bij Octane Cars & Classics. Onze auto's zijn tijdloze oldtimers, gesofisticeerde moderne auto's en luxe sportwagens.

Wij bieden een breed assortiment aan met nadruk op merken zoals MG, Morgan, Jaguar en Porsche. Regelmatig komt u ook unieke modellen tegen van historische merken zoals Ferrari, Mercedes-Benz, McLaren en BMW.

Aangezien elke wagen en aankoop anders is, helpen wij u graag met een persoonlijke oplossing op maat.

Wij leveren een persoonlijke service dat leidt tot een succesvolle verkoop:

De wagens worden gepresenteerd aan een netwerk van gepassioneerde kopers. Onze fotograaf en tekst editor zorgen voor een professionele weergave. Wij begeleiden u door de praktische beslommeringen van een verkoop.

De huidige collectie kan steeds op afspraak bezichtigd worden in onze gloednieuwe showroom te Putte.

Verkopen?            Onze klanten betalen goed geld voor goede wagens en zijn bereid uitzonderlijk goed te betalen voor uitzonderlijke wagens.

Kopen?           Laat ons weten want u wilt en sluit aan bij ons netwerk. U zult op de hoogte gebracht worden van specifieke wagens alvorens zij publiek worden aangeboden, wat u in de sterkte positie plaatst om uw droomwagen te verwerven.

Of u nu verkoopt, koopt of op ons rekent om uw droomwagen te vinden, wij zijn hier om u te helpen. Neem contact met ons op voor eventuele verdere vragen.